Tradycyjne powitanie chlebem i solą
Toast na powitanie winem musującym
ZUPA (jedna pozycja do wyboru)
Rosół tradycyjny
Krem z pieczarek
Krem z palonego kalafiora
Krem z zielonych warzyw
Krem z białych warzyw
Francuska zupa cebulowa
DANIE GŁÓWNE ( 3 szt./os. - podawane wszystkie pozycje)
Rolada wołowa
Rolada wieprzowa
Kaczka pieczona po staropolsku
Łódki faszerowane brokułem i serem
Pierś drobiowa z mozzarellą i pomidorami
Peklowana szynka z wędzonką
De Volaille z masłem czosnkowym
Macerowana wieprzowina w sosie grzybowym
DODATKI SKROBIOWE (dwie pozycje do wyboru)
Kluski śląskie jasne i ciemne
Ziemniaki z wody z koperkiem
Puree z brokułami
Risotto z warzywami
DODATKI WARZYWNE (trzy pozycje do wyboru)
Kapusta czerwona gotowana z boczkiem
Biała kapusta gotowana z koperkiem
Buraczki z cebulką
Surówka z selera z rodzynkami
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchwi
DESER (jedna pozycja do wyboru)
Mascarpone z musem truskawkowym
Kopa z bakaliami
Puchar lodowy z owocami
Mus karmelowy z orzechami
Deser czekoladowy z leśnymi owocami
Deser chałwowy z musem owocowym
Mix deserków 4 rodzaje podawane w formie bufetu
Kawa oraz herbata podawana w ilości nieograniczonej do końca wesela
ZIMNA PŁYTA
Półmisek wędlin szlachetnych
Patera serów
Tortilla warzywna z twarożkiem
Pierożki gyoza z sosem słodko-kwaśnym
Befsztyk tatarski z dodatkami
Kuleczki serowe philadelphia i jalapeno
Krążki cebulowe
Łosoś wędzony z jajkiem i kawiorem
Terinna drobiowa z glazurą owocową
Tymbaliki drobiowe
Caprese z sosem balsamico i bazylią
Marynowane warzywa na zimno
Sałatki (dwie pozycje do wyboru)
sałatka ryżowa z nasionami słonecznika
sałatka brokułowa z sosem czosnkowym
sałatka jarzynowa z chipsem bekonowym
sałatka grecka
sałatka sezonowa
sałatka z pomidorami na roszponce
Śledzie (dwie pozycje do wyboru)
śledź w oleju
śledź po japońsku
śledź po węgiersku
śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulką
rolmopsy i kulki rybne
Pieczywo oraz masło
KOLACJA I (przekąski na ciepło)
Chrupiące polędwiczki z dipem czosnkowym
Camembert w panierce z sosem żurawinowym
KOLACJA II
Pokaz udźca na płonąco serwowany przez Szefa Kuchni
Udziec wieprzowy podany z opiekanymi ziemniaczkami i zasmażaną kapustą i sosem grzybowym
KOLACJA III
Barszcz czerwony z pasztecikiem
KOLACJA IV (jedna pozycja do wyboru)
Bogracz
Tradycyjny żurek
Stogonoff
Penne ze szpinakiem i suszonymi pomidorami